top of page
Fotostudio Wyck, real Fun.jpg

Groepsfoto's

Als alleen het beste goed genoeg is.

Als iets uniek is, dan zijn het wel de groepsfoto's.  Menigeen vraagt zich ook af, hoe het komt dat iedereen er altijd super op staat, ongeacht het aantal......; dankzij de professionele beheersing van de digitale mogelijkheden, zijn 90% van alle groepsfoto's samengesteld uit meerdere foto's.

Nadat de bezoekers in de studio op aanwijzingen zijn vastgelegd, worden enkel de beste opnames geselecteerd voor de definitieve compositie van de groepsfoto.  Het is gebruikelijk dat bij groepsfoto's de mensen meerdere foto's uitkiezen. Dit gebeurt omdat die ene persoon er net beter op staat dan bij die andere foto; geen nood want ik zie het als een verplichting dat iedereen er altijd naar tevredenheid op staat,  zonder enige concessies te hoeven doen.

Van meerdere foto's ontstaat dan de uiteindelijke ultieme groepsfoto, zonder dat iemand dit ooit bemerkt, evenals de subtiele afwerking/retouche (zonder meerprijs).

Het ultieme kado voor ouders, opa en oma is een foto van al hun kinderen en/of kleinkinderen zodat ze er dagelijks in hun huiskamer van kunnen genieten, succes verzekerd!

 

Ook menig bedrijf heeft ook al op deze manier een unieke foto laten maken van zijn medewerkers, hoe uniek bij de presentatie van je bedrijf waarmee je bevestigt dat je medewerkers de belangrijkste pilaar zijn van je onderneming.

 

Waarom dus nog langer wachten en niet eens spontaan een afspraak maken voor deze nieuwe ervaring, een ware beleving waarbij iedereen tot het uiterste zal worden gedreven, en hoe?.....surprice!

Groepsfoto.jpg

Voor de boeking van een gratis en vrijblijvende fotoreportage kun je mij bellen  0646250250

bottom of page