top of page

Planeten foto's, gemaakt in gelimiteerde oplage van 30 stuks.

Misschien wel het toppunt van chauvinisme, als je bedenkt dat we in het heelal alleen maar planeten van Maastricht zullen tegenkomen, met een beetje veel fantasie en als trotse geboren en getogen Maastrichtenaar is deze reeks van kunstfotografie tot stand gekomen.

Maak je eigen universum: je kunt je eigen creatie maken door de bestaande planeten in een zelf gekozen universum te plaatsen naar eigen inzicht en voorkeur, zo maak je je eigen unieke kunstwerk, hoe uniek is dit? Op afspraak en zonder meerprijs.

In de studio zijn diverse Planeten te bezichtigen, zowel op canvas als ook op Acryl-Dibond, mede door deze goede vergelijkingsvoorbeelden zal duidelijk worden waarom nagenoeg iedereen kiest voor de veel modernere en de kwalitatief veel duurzamere eindafwerking van het Acryl-Dibond, welke nu qua prijsverschil door een eigen productie ook veel betaalbaarder is geworden.

Alle mogelijkheden en prijzen staan vermeld bij.

 

 

 

 

Prijzen
Planeten Maastricht staand.jpg

 

 

Of je op zoek bent naar een kado van "us sjoen Mestreech", of je wilt iets bijzonders aan de muur,  de collectie is zeer uitgebreid en voorziet in diverse smaken. De panorama's hebben reeds hun plek gevonden in menige woning en tot ver buiten onze landsgrenzen bij voormalige Mestreechteneere of soms tijdelijke bewoners van onze mooie stad.

bottom of page