Panorama foto's van Maastricht

gemaakt in gelimiteerde oplage van 30 stuks.

Wie bekend is met Maastricht en ons dialect, heeft zeker gehoord van de bekende Maastrichtse uitdrukking: "Mestreech is neet breid meh laank !"  (Maastricht is niet breed maar lang)

Als geboren en getogen Maastrichtenaar is dit ook de basisgedachte achter mijn Panorama's. Deze zijn namelijk ook niet breed .......meh Laank.

 

In de studio zijn diverse Panorama's te bezichtigen, zowel op canvas als ook op Acryl-Dibond, mede door deze goede vergelijkingsvoorbeelden zal duidelijk worden waarom nagenoeg iedereen kiest voor de veel modernere en de kwalitatief veel duurzamere eindafwerking van het Acryl-Dibond, welke door mijn eigen productie voor de allerbeste prijs wordt aangeboden in vergelijk tot  alle (-internet) aanbieders, en als enige is gelimiteerd in een oplage van 30 stuks.

 

 

Of je op zoek bent naar een kado van "us sjoen Mestreech", of je wilt iets bijzonders aan de muur,  de collectie is zeer uitgebreid en voorziet in diverse smaken. De panorama's hebben reeds hun plek gevonden in menige woning, ook tot ver buiten onze stads,- / landsgrenzen bij voormalige Mestreechteneere of soms tijdelijke bewoners van onze mooie stad.

Voor alle mogelijkheden en prijzen

klik dan hier:

(enkel op afspraak)

Voor boeking gratis fotoreportage

of bezichtiging panorama's  bel :

Deze site is gemaakt door Luc,  Fotostudio Wyck