top of page

Panorama foto's van Maastricht, in gelimiteerde oplage van 30 stuks.

Wie bekend is met Maastricht en ons dialect, heeft zeker gehoord van de bekende Maastrichtse uitdrukking: "Mestreech is neet breid maar laank !"  (Maastricht is niet breed maar lang). Als geboren en getogen Maastrichtenaar is dit ook een kleine knipoog achter mijn Panorama's. Deze zijn namelijk ook niet breed .......maar laank.
 
In de studio zijn diverse Panorama's te bezichtigen, zowel op canvas als ook op Acryl-Dibond, mede door deze goede vergelijkingsvoorbeelden zal duidelijk worden waarom iedereen nu kiest voor de veel modernere en de kwalitatief veel duurzamere eindafwerking van het Acryl-Dibond.

Mede door financiële deelname in het productie proces worden de panorama's gerealiseerd voor een zeer aantrekkelijke prijs. 

Ophangsysteem.jpg

Voor alle afmetingen en prijzen

klik dan hier:

Om direct naar de Webshop te gaan,

klik dan hier:

Of je op zoek bent naar een kado van "us sjoen Mestreech", of je wilt iets bijzonders aan de muur,  de collectie is zeer uitgebreid en voorziet in diverse smaken. De panorama's hebben reeds hun plek gevonden in menige woning, ook tot ver buiten onze stads,- / landsgrenzen bij voormalige Mestreechteneere of soms tijdelijke bewoners van onze mooie stad.

bottom of page