top of page
Fotostudio Wyck Maastricht Luc.jpg

GRATIS FOTOREPORTAGE:

Telefonisch kun je zonder enige verplichting een foto reportage reserveren. Alle foto's worden altijd door Luc zelf gemaakt, nooit door een stagiaire of een medewerker.

Het is zijn missie, passie en opdracht om jullie te overtuigen van de kracht van pure eenvoud.

De eenvoud, waarmee ieders unieke uitstraling geheel tot leven komt en om jullie als klant op het puntje van de stoel te krijgen. Stel nu dat je niet tevreden bent; dan verlaat je de studio zonder ook maar een euro te betalen.  Ben je tevreden dan kun je een bestelling plaatsen.

Wil jij dit ervaren en mogelijk dit moment vastleggen voor de rest van jullie leven, bel dan gerust voor een gratis en vrijblijvende fotoreportage.

Goed om te weten: dankzij Luc's deelname in een productiebedrijf in Duitsland koop je voor de allerbeste prijs rechtstreeks vanaf de bron. Ofwel een uitstekende combinatie van een gepassioneerde fotograaf met oog voor goed ondernemerschap.

DE WERKWIJZE:

Gemiddeld ben je een uur aanwezig in de studio, Als eerste bespreken we samen welke stijl en soort foto's jullie graag willen hebben. Als de opdracht duidelijk is start de fotoreportage. Daarna gaat Luc jullie op het grote scherm (van 1 meter) direct de resultaten tonen. Indien jullie en/of Luc zelfs het kleinste vermoeden hebben een nog betere serie te kunnen maken, volgt er een tweede fotoreportage, immers alleen het beste is goed genoeg!

De beste foto's worden samen uitgezocht om voorstellen te maken. Als er meerdere mensen op een foto komen te staan is het heel gebruikelijk dat van meerdere foto's de uiteindelijke ultieme foto wordt samengesteld; een gecombineerde foto waar iedereen er naar tevredenheid op staat. Puistjes, wallen en/of eventuele oneffenheden worden direct gratis op een natuurlijke manier bijgewerkt, zelfs een uitgevallen tandje kan worden bijgemaakt. Als jullie uiteindelijk 100% tevreden zijn, dan hebben jullie de keuze om een bestelling plaatsen. Door enkel op afspraak te werken, hoeft een klant nooit te wachten en is er ook voldoende tijd voor jullie gereserveerd om er iets bijzonders van te maken.

 

Heb je geen afspraak, maar......mocht je onverwachts in de juiste stemming zijn om foto's te maken, bel dan voor een afspraak en misschien kan dit zelfs nog op dezelfde dag. 

Let op: iedere zaterdag en de gehele decembermaand is het meestal vrij druk; dan biedt een reservering natuurlijk wel zekerheid.

A_788989-80-150_edited.jpg
De nieuwe studio 2.jpg
bottom of page