top of page

CV Foto's, (digitaal bestand, vrij van gebruik)

You never get a second chance to make a first impression

Het juist vastleggen van iemands persoonlijkheid en uitstraling is een opdracht die elke keer weer opnieuw een uitdaging is om het maximale van ieders personality eruit te halen.

 

In de studio zal ik na een korte kennismaking de invalshoek en belichting kiezen die mijns inziens jou het beste bij jou zal passen en vervolgens zal ik meerdere opnames maken.  Zodra de juiste opname is gemaakt zullen we samen achter het grote scherm plaatsnemen en ben je getuige van de digitale bewerking. Een bewerking waar het de kunst is om vooral met behoud van de werkelijke uitstraling met een onopvallende doeltreffende visagie toe te passen  De totale vergoeding voor dit rechten vrij digitale bestand bedraagt € 49,- . (bij afname van meerdere foto's van dezelfde persoon: ieder volgend bestand voor € 30,-)

Reken ongeveer op 40 minuten tijd voor dit gehele traject, inclusief opnames maken en nabewerking. Ook hier geldt: no cure no pay ofwel enkel indien je tevreden bent mail ik je de door jou goedgekeurde foto meteen aan het einde van deze sessie.

bottom of page