top of page

Portfolio - Business

Austen en Peters
Eurofibers
Florale
IMI
Sushi-ya
Fameuse
Fameuse-2
Illumni.jpg
Gembira
Moors autoschade
Welvaart en Zuketto.jpg
Logo FSW 2019.png

De prijsbewuste partner voor creatieve beeldspraak.

Logo FSW 2019.png

Of het nu voor de website is of voor het verwoorden van een boodschap: zolang creativiteit het sleutelwoord is, dan behoren de volgende disciplines tot het uitgebreide palet van mogelijkheden:

- productfotografie,

  •food, kleding, sieraden en diversen,

- vormgeving bedrijfs presentatie,

  •ontwerp bedrijfslogo, huisstijl,

  visitekaartjes, brochure,

  opmaak en ontwerp advertentie

- aankleden van bedrijfsruimtes met foto's,

- het in 3D ontwerpen van interieurs,

  binnen het kader van beoogde begroting,

  indien gewenst incl. offertes v/d realisatie,

  zie recentelijke onderstaande voorbeeld,  

- webdesign,

  voorbeeld: deze website.

IMI.png

Mijn verkorte C.V.

Creativiteit combineren met nieuwe invalshoeken zijn mijn lust en mijn leven. De afronding van mijn goudsmid opleiding en een in Zwitserland succesvol afgeronde marketing en management opleiding hebben de basis gelegd voor een creatieve kijk op het ondernemerschap.  

Diverse uitdagingen hebben de revue gepasseerd, van groothandel tot detailzaken. De belangrijkste hiervan was juwelier Willy Vossen. Ten tijde van Willy Vossen is ook de franchise organisatie TrendWATCHer door mij bedacht en ontwikkeld. In 2006 heb ik mijn hart gevolgd en de beslissing genomen om definitief afscheid te nemen van deze florerende bedrijven en te kiezen voor mijn huidige passie.

Alle opgedane ervaringen en passie, hebben mede bijgedragen tot alles wat nu te zien is op deze website.

  

Voobeeld: In opdracht van IMI,

zelfs van 'droge' materie is iets bijzonders te maken

3D ontwerp / animatie; interieur ontworpen voor Bedrijfswagen Partner Maastricht. 11-2018.

Met behulp van de bestaande bouwtekeningen is een volledige 3D presentatie gemaakt van het nu in aanbouw zijnde nieuwe bedrijfspand, Het nieuwe interieur is in samenspraak met de wensen van de klant ontworpen,  de realisatie is inmiddels vergund aan een eenmansbedrijf: Gossiemijne, welke al menig project op deze manier met vakmanschap en naar voller tevredenheid van de klanten heeft afgerond.  

Logo FSW 2019.png

3D Animatie van een volledige fabriek.

Hieronder mijn tot dusverre allergrootste project. Van een complete fabriek (Heimeier in Duitsland: marktleider in de wereld van thermostaat kranen) heb ik een 3D animatie gemaakt van het volledige bedrijvencomplex, zowel van buiten als van binnen. De buitenkant is vormgegeven met behulp van de oorspronkelijke bouwtekeningen, de binnenkant is door mij abstract vormgegeven. In deze film zie je de rondleiding die de dagelijkse bezoekers maken door deze fabriek.

bottom of page