top of page

Kledingadvies:

Om de emoties van de gezichten maximaal tot hun recht te laten komen en niet afgeleid te worden door overbodige zaken, is het advies: witte bovenkleding in combinatie met jeans.

 

Door de speciaal hiervoor ontwikkelde setting van licht en nabewerking in combinatie met de witte bovenkleding en de witte achtergrond van de studio komen alle gezichtskenmerken (zoals de kleuren van de ogen, lippen, huid en haren) nu nog mooier naar voren.

 

Een ander belangrijk voordeel: door deze combinatie van belichting, kleding en nabewerking ontstaat een eindresultaat welke uitstekend combineert in iedere woonkamer. Deze eenvoud geeft tevens rust in de foto en bevestigt de al oude bekende regel:  "Less is more" 

Bestaat er ook een alternatief?

Voel je je nu absoluut niet prettig in een witte outfit, dan gooien we het roer volledig om. In no time toveren we de studio om naar een zwarte setting. Indien jullie dan allen in het zwart komen, dan behouden we het "less is more" effect, en met de juiste belichting is een briljant eindresultaat verzekerd.

C Sidow 50x100 alu-plex matt.jpg
bottom of page