top of page

De eindproducten:

 

Foto op Acryl-Dibond, 

Het mooiste eindproduct in de wereld van fotografie is een foto die verlijmd is tussen een acrylplaat en een dubbel geperste aluminium plaat. Aan de achterkant komt er dan nog een extra aluminium frame wat er voor zorgt dat de foto zwevend van de muur komt te hangen. Iedere klant ontvangt ook nog een in hoogte verstelbaar ophang systeem waardoor zelfs iemand met 2 linkerhanden de foto's perfect waterpas kan ophangen. Sinds 7 jaar produceren wij in eigen huis dit mooie luxe eindproduct. De reden waardoor onze prijzen betaalbaar zijn geworden.

Productietijd: gemiddeld tussen de 2 tot 3 weken. Mocht je nu sneller een kado nodig hebben, dan maken we een luxe kado-bon met daarop een persoonlijke tekst en foto van het kado welke dan al in productie is.

Voordelen: de foto is scherper en voller qua kleuren, het is afwasbaar en blijft altijd mooi en het geeft een veel modernere uitstraling.

Nadelen: het is iets duurder dan een canvas, alhoewel onze prijzen tot de beste van Nederland behoren

Foto op Canvas

Natuurlijk zou je ook kunnen kiezen voor een foto op Canvas. Echter behoor je dan tot de uitzondering die de regel bevestigd. Bij het zien van de grote kwaliteitsverschillen in de studio, en het relatief kleine prijsverschil door onze eigen productie, is de keuze snel gemaakt

Houdt er ook rekening mee dat dit product niet dezelfde duurzaamheid heeft en dus niet vergeleken kan worden met een foto op Acryl-dibond.

Desondanks gaat onze canvas wel een stapje verder in kwaliteit dan de meeste internetaanbieders; de hoogst haalbare kwaliteit van canvas is onze norm:

* de frames zijn van Nederlandse makelij, iedere lat is uit meerdere stukken hout vervaardigd zodat krom trekken is uitgesloten

* we drukken enkel met Epson K3 inkten waarvan de pigmenten in de inkten niet te vergelijken zijn met goedkope refill producten, juist hierdoor zullen de kleuren veel mooier blijven.

Een doek via internet zul je na 1 jaar niet zo makkelijk meer terug sturen als het krom is gaan staan of dat de kleuren niet meer zo mooi zijn, bij mij hoef je je daar dus geen zorgen over te maken.

Productietijd: 1 week (en in noodgeval zou het sneller kunnen)

Voordelen: in aanschaf is een canvas iets goedkoper en is sneller te vervaardigen

Nadelen; door de structuur van het geweven doek verlies je altijd veel scherpte van je originele foto, en zijn de kleuren minder sprankelend als bij een Acryl-Dibond, het doek is niet afwasbaar waardoor vervuiling door rook en/of andere zaken zoals bijvoorbeeld vliegenpoepjes niet te verwijderen zijn. Daarnaast is het een wat klassiekere uitstraling, maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak.

bottom of page